Culinary|31.05.2018|17:40
Grilovaná zelenina s kuracím mäsom a klobáskou v alobale

Čas: 45 minút

Porcie: 3 – 4

Potrebujeme

1 Zaúdená klobása Mecom

2 kuracie prsia

1 cuketa

1 červená paprika

200 g hnedých šampiónov

50 g sušených paradajok

4 PL olivového oleja

1 PL sójovej omáčky

1 PL medu

3 strúčiky cesnaku

štipka mletej červenej papriky

soľ

Postupujeme

Ako prvé si pripravíme marinádu. Zmiešame olivovú olej, sójovú omáčku, med, pretlačený cesnak, soľ a červenú papriku. Kuracie prsia nakrájame na kocky a naložíme do marinády. Necháme v chlade odležať niekoľko hodín.

Cuketu a papriku si nakrájame na kocky. Klobásu nakrájame na kolieska. Šampiňóny prekrojíme na polovičky a sušené paradajky si nakrájame na pásiky. Všetko spolu zmiešame, pridáme kuracie prsia aj s marinádou.

Pripravíme si alobalové štvorce. Do tých rozporcujeme zmes zeleniny a mäsa. Alobal zatvoríme a grilujeme cca 30 – 40 minút, pokial mäsko nie je upečené.

Veľa inšpirácií a chutných receptov nájdete na stránke www.viemecovamchuti.sk

 

foto: Mecom

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan