Culinary|11.06.2018|19:33
Hotdogy s kyslou kapustou

Čas: 30 minút
Porcie: 3

Potrebujeme

3 ks Tenká klobása na gril Mecom

3 ks hotdogové pečivo

2  hrste kyslej kapusty

1 šalotka

1 dcl svetlého piva

hrsť strúhaného cheddaru

1 PL oleja

 

Postupujeme

Šalotku nakrájame na drobno, pridáme do kyslej kapusty a premiešame.

Rozpálime gril a pripravíme si grilovaciu misku alebo platňu s vyššími okrajmi. Do misky pridáme olej, necháme zohriať. Pridáme kyslú kapustu. Jemne ogrilujeme, podlejeme pivom a pridáme aj klobásky. Grilujeme pokiaľ sa pivo neodparí. Na záver klobásky ešte preložíme priamo na grilovaciu mriežku a dogrilujeme.

Hotdogové pečivo prekrojíme, na mriežke ogrilujeme a posypeme nastrúhaným cheddarom. Pridáme kyslú kapustu a klobásku. Podávam so šalátom a zeleninou.

 

Veľa inšpirácií a chutných receptov nájdete na stránke www.viemecovamchuti.sk

 

foto: Mecom

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan