Culinary|30.05.2018|13:34
Ryžová panvička s klobásou a paprikou

Čas prípravy: 30 minút
Počet porcií: 2

Potrebujeme

2 ks Premium suchej klobásy Mecom
220 g ryže
1 malá cibuľa
3 strúčiky cesnaku
1 červená paprika
150 ml kuracieho vývaru
3 PL paradajkovej pasty
½ čL soli
½ ČL čierneho korenia
½ ČL mletej rasce
½ ČL červenej papriky
2 PL oleja

 

Postupujeme

Ryžu uvaríme do mäkka v osolenej vode a odložíme bokom.

Na panvici zohrejeme olej a klobásu nakrájanú na kolieska opražíme z oboch strán. Do panvice pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a opražíme. Pridáme aj papriku nakrájanú na kolieska a opečieme do mäkka. Na záver pridáme pretlačený cesnak, soľ, rascu a čirne korenie. Pražíme cca 1 minútu a odložíme bokom.

Ako posledné do panvice pridáme paradajkovú pastu a vývar. Rozmiešame a chvíľu povaríme. Pridáme červenú paprika, klobásu, cibuľovú zmes a cca 5 minút pražíme za pravidelného miešania.

Na záver dozdobíme petržlenovou vňaťou.

Veľa inšpirácií a chutných receptov nájdete na stránke www.viemecovamchuti.sk

 
 
 
Stiahni si aktuálne číslo magazínu WomanMan